6980049745 6976164619 Λαύριο, Αττική ydrotech2019@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
YDROTEC | Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Λαύριο, Αττική

Η εταιρεία μας, στο Λαύριο, κατανοεί την ανησυχία και την αβεβαιότητα που μπορεί να προκαλέσει η κατασκευή ή η ανακαίνιση ενός κτιρίου. Γι' αυτό, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση σας.

Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή την ολική ανακαίνιση του κτιρίου σας, ανακαινίζοντας πλήρως ή μερικώς τους χώρους σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την ανακαίνιση ολόκληρης της οικίας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς και την ανακαίνιση συγκεκριμένων δωματίων όπως του μπάνιου, της κουζίνας και άλλων χώρων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ανακαινίσεις     
  Γυψοσανίδες
  Σιδηροκατασκευές
  Μερεμέτια
  Αντικατάσταση δαπέδων
  Αντικατάσταση πλακιδίων
  Ελαιοχρωματισμοί
  Εξωτερικός χρωματισμός κτιρίων
  Σοβατίσματα
 
 
 
 
 
 

Άμεση Εξυπηρέτηση 
Η  "A&F" εξυπηρετεί με παντός είδους κατασκευές και ανακαινίσεις στo Λαύριο και τις γύρω περιοχές
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενημερωμένοι για τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της κατασκευής και της ανακαίνισης, και χρησιμοποιώντας πάντα υλικά υψηλής ποιότητας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που όχι μόνο είναι αισθητικά εντυπωσιακός, αλλά και λειτουργικός και βιώσιμος.  
   
Με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα ανταποκριθούμε άμεσα για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαύριο, την Κερατέα, την Ανάβυσσο.

6976164619