6980049745 6976164619 Λαύριο, Αττική ydrotech2019@gmail.com
 
 
  YDRROTECH - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Ανακαινίσεις - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Λαύριο, Αττική
 
     
 
 
 

Η συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών αποτελεί μία συνδυασμένη δύναμη στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, των κατασκευών και των ανακαινίσεων. Με βάση την πολυετή μας εμπειρία και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση υδραυλικών συστημάτων σε οποιοδήποτε είδος κτιρίου ή χώρου.

Με επαγγελματική προσέγγιση και συνέπεια στο αποτέλεσμα, αναλαμβάνουμε επίσης τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη. Από την αρχιτεκτονική σχεδίαση μέχρι την τελική υλοποίηση, επιδιώκουμε την άρτια και αξιόπιστη εκτέλεση κάθε έργου, επιτυγχάνοντας έτσι την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

 
     
 
YDROTECH

YDROTECH

Η επιχείρησή μας, "YDROTECH", βρίσκεται στο Λαύριο και είναι διαθέσιμη καθημερινά για να καλύψει τις ανάγκες σας στον τομέα των υδραυλικών εργασιών με υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
YDROTECH-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

YDROTECH-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων υδραυλικής παροχής νερού, αποχέτευσης, και θέρμανσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Δείτε ένα δείγμα των εργασιών μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας, με έδρα το Λαύριο, έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανακαινίσεων κτιρίων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή την ολική ανακαίνιση του κτιρίου σας, ανακαινίζοντας πλήρως ή μερικώς τους χώρους σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Δείτε ένα δείγμα των κατασκευών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα ανταποκριθούμε άμεσα για να φροντίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαύριο, την Κερατέα, την Ανάβυσσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ